Trubaci Zeleznik

Trubaci Zeleznik

Trubaci Zeleznik je tradicionalni srpski duvački orkestar koji u svet donosi radost tradicionalne srpske muzike. Osnovan 2006. godine, sastav čini 8 muzičara koji se specijalizuju za sviranje tradicionalne srpske muzike na duvačkim instrumentima. Nastupali su na raznim festivalima i događajima širom sveta, od SAD do Japana. Njihov zvuk je jedinstven spoj tradicionalnih srpskih melodija u kombinaciji sa modernim ritmovima. Svojim živahnim i energičnim nastupima Trubaci će vam sigurno izmamiti osmeh na lice i tapkanje nogu. Dođite da doživite radost tradicionalne srpske muzike uz Trubaci Zeleznik!

Trubaci Zeleznik

Trubači Železnik je savršen izbor za vaš poseban dan. Sa preko 15 godina iskustva, jedni su od najboljih burmi u Srbiji. Nude jedinstven spoj tradicionalne srpske muzike sa modernim tvistom, pružajući zaista jedinstveno i nezaboravno iskustvo za vaše venčanje. Njihov širok repertoar uključuje tradicionalne narodne pesme, moderne pop pesme, pa čak i neke klasične rok pesme. Oni takođe mogu prilagoditi svoje performanse tako da odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Bez obzira da li tražite živu atmosferu ili opušteniju atmosferu, oni mogu pružiti savršenu muziku za vaš veliki dan. Trubaci učiniće Vaše venčanje nezaboravnim, nudeći savršen spoj tradicije i modernosti.

Trubaci Zeleznik Cena su renomirani srpski duvački orkestar, poznat po svojim spektakularnim nastupima i jedinstvenom zvuku. Više od 40 godina zabavljaju publiku svojom tradicionalnom balkanskom muzikom. Njihov repertoar uključuje tradicionalne srpske narodne pesme, kao i popularne međunarodne hitove. Nastupali su na raznim događajima, uključujući venčanja, festivale, svadbe, veselja i korporativne funkcije.

Trubaci Zeleznik nude konkurentne cene, tako da svi mogu da uživaju u njihovoj muzici. Njihova cena cene cenovnik (cenovnik) dostupna je na zahtev. Oni pružaju popuste za velike grupe i mogu prilagoditi svoje usluge tako da zadovolje vaše potrebe. Njihovi profesionalni i iskusni muzičari će se pobrinuti da vaš događaj bude uspešan. Dakle, ako ste u potrazi za jedinstvenim i nezaboravnim muzičkim iskustvom, ne tražite dalje od Trubaci Železnika!