Skip to content

Trubači Sombor

Najbolji trubači1

Trubači Sombor je neverovatan balkanski duvački orkestar sa sedištem u Somboru, Srbija. Njihova muzika je jedinstven spoj tradicionalnog balkanskog folka sa modernim džezom, fankom i svingom. Bend se sastoji od sedam članova, od kojih svaki svira različite instrumente od trube do trombona i tube. Njihov zvuk je energičan i živahan, sa jakim naglaskom na improvizaciji. Bend je nastupao na brojnim festivalima i događajima širom Evrope i Sjedinjenih Država, a njihovi nastupi uživo su uvek hit. Bilo da ste ljubitelj balkanske muzike ili samo tražite dobar provod, Trubači Sombor će sigurno doneti uzbudljivo i nezaboravno iskustvo gde god da odu.

Trubači Sombor

Somborski trubaci su popularni balkanski duvački orkestar bogate istorije i jedinstvenog zvuka. Osnovan u malom gradu Somboru, u Srbiji, krajem 19. veka, bend već više od jednog veka oduševljava publiku svojom živom, živahnom muzikom. Karakteristični stil benda spaja tradicionalne srpske narodne melodije sa elementima džeza, klasičnog, pa čak i modernijih stilova. Bend se sastoji od devet članova, od kojih svi sviraju na raznim instrumentima uključujući trube, trombone, tube i saksofone. Svojom zaraznom energijom i entuzijazmom Somborski trubaci sigurno će svakom slušaocu izmamiti osmeh na lice. Od venčanja do festivala, njihova muzika će sigurno doneti dašak radosti u bilo kojoj prilici. Dakle, ako ste u potrazi za jedinstvenim i nezaboravnim iskustvom, ne tražite dalje od Somborskih trubača.

Trubači iz Sombora su tradicionalni srpski duvački orkestar koji zajedno svira od 2009. godine. Na čelu sa svojim dirigentom dr Zoranom Đorđevićem, sastav čini sedam članova iz grada Sombora. Njihova muzika je mešavina tradicionalne srpske narodne muzike, klasične muzike i moderne popularne muzike, a poznati su po energičnim i živahnim nastupima. Bend je imao velike turneje po Evropi i Sjedinjenim Državama, a objavio je i dva albuma, „Ancestral Sounds“ i „The Best of Trubači iz Sombora“. Bilo da tražite tradicionalnu narodnu muziku, klasičnu muziku ili nešto što će vam pokrenuti noge, Trubači iz Sombora će vam pružiti jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

Najbolji trubači u Somboru

Trubači za svadbe Sombor su grupa iskusnih i strastvenih trubača koji su specijalizovani za muzičku zabavu za svadbe. Oni nastupaju u gradu Somboru više od 15 godina i posvećeni su stvaranju nezaboravne atmosfere za vaš poseban dan. Od tradicionalnih narodnih melodija do modernih pop pesama, one mogu pružiti savršenu muziku za vaše venčanje. Bez obzira da li tražite klasičan ansambl ili moderan bend, njihov opsežan repertoar i godine iskustva osiguravaju da će vaše venčanje ostati za pamćenje. Njihove usluge su pristupačne i posvećeni su pružanju kvalitetne zabave za vaš poseban dan. Uz Trubači za svadbe Sombor možete uživati u savršenom iskustvu venčanja.

Trubači Sombor

Trubači Sombor su tradicionalni srpski duvački orkestar sa sedištem u prelepom gradu Somboru. Poznati su po svojim živahnim i energičnim nastupima, svirajući tradicionalnu srpsku muziku kao i modernije melodije. Njihova muzika je puna radosti i života, i sigurno će vam tapkati nogama. Svojim pristupačnim cenama Trubači Sombor može da unese živu atmosferu Srbije na bilo koji događaj ili skup. Njihova muzika će učiniti vaš događaj nezaboravnim, a njihove cene će sigurno odgovarati svakom budžetu. Neka Trubači Sombor unese zvuk Srbije na vaš događaj i stvori živu i nezaboravnu atmosferu.

Back to top