Trubaci Rakovica

Trubaci Rakovica

Trubaci Rakovica je tradicionalni balkanski duvački orkestar iz Srbije koji oduševljava publiku više od 20 godina. Ovaj jedinstveni ansambl muzičara svira različite tradicionalne muzičke stilove iz Srbije, uključujući narodnu, cigansku i kolo. Svojim živahnim zvukom i energičnim nastupima, Trubaci su postali miljenik ljubitelja muzike širom sveta. Bend se sastoji od nekoliko trubača, trombona, klarineta, saksofona i tube, sa bubnjevima i perkusijama za ritam. Njihov repertoar uključuje tradicionalne srpske pesme, kao i popularne pesme iz celog sveta, sve u tradicionalnom balkanskom stilu. Bilo da tražite jedinstveno zabavno iskustvo ili samo želite da doživite lepotu balkanske muzike, Trubaci je bend koji treba da vidite.

Trubaci Rakovica

Trubaci za svadbe Rakovica su profesionalni svadbeni bend iz grada Rakovice, Srbija. Oni nude jedinstveno i tradicionalno balkansko iskustvo venčanja, sa svojom muzikom koja greje srce i živahnim nastupima. Bend se sastoji od iskusnih muzičara, od kojih svaki svira različite instrumente, od tradicionalnog klarineta, violine i harmonike, do uvek popularne trube i trombona. Njihova muzika je prožeta radosnom energijom i entuzijazmom, dok sviraju tradicionalne srpske svadbene pesme, ali i moderne hitove. Nude širok spektar usluga, od venčanja do korporativnih događaja, a dostupni su za iznajmljivanje širom Srbije. Svojom zaraznom energijom i strašću prema muzici, Trubaci za svadbe Rakovica će sigurno učiniti vaš dan venčanja nezaboravnim iskustvom.

Trubaci Rakovica cena cene cenovnik je elitni tradicionalni srpski duvački orkestar, poznat po svom jedinstvenom i zadivljujućem zvuku. Nastupaju preko 20 godina, sviraju na svadbama, festivalima i drugim posebnim događajima. Muzika Trubaci Rakovice je mešavina tradicionalne balkanske muzike, džeza i modernog popa. Njihovi nastupi su uvek živahni i zabavni, a njihova muzika će sigurno dići publiku na noge. Bend nudi širok spektar usluga, od nastupa uživo do snimanja, i imaju konkurentne cene za svaku uslugu. Sa ovako impresivnim portfoliom rada, nije ni čudo što je Trubaci Rakovica jedan od najtraženijih duvačkih orkestara u Srbiji. Bilo da tražite bend koji će svirati na vašem venčanju ili nekom posebnom događaju, ili želite da ga angažujete za snimanje, Trubaci Rakovica je savršen izbor. Oni će sigurno pružiti jedinstveno i nezaboravno iskustvo.