Trubaci Karaburma

Published:

Trubaci Karaburma

Trubaci Karaburma je tradicionalni srpski Orkestar koji se nalazi u srcu glavnog grada Beograda. Osnovan 2014. godine, bio je omiljena destinacija kako lokalnog stanovništva tako i turista, nudeći jedinstven spoj tradicionalne srpske muzike i prijateljske atmosfere. Na meniju se nalaze klasičnale Cene poput naše muzike, festivale, koncerte i slavlja, Restoran takođe nudi širok izbor muzike i pesme koji upotpunjuju vaš zahtev. Udoban enterijer i topla atmosfera čine ga savršenim mestom za uživanje u ukusnom obroku sa porodicom i prijateljima uz laganu trubačku muziku. Bilo da tražite romantičnu večeru, ležeran ručak ili noćni izlazak sa prijateljima, Trubaci Karaburma će vam sigurno pružiti nezaboravno iskustvo.

Trubaci Karaburma

Trubaci Karaburma za svadbe je jedinstvena i posebna usluga za svadbe u Srbiji. Pružaju nezaboravan doživljaj tradicionalne balkanske muzike i igre na svadbama i drugim posebnim prilikama. Muziku pušta grupa profesionalnih muzičara zvanih trubaci, koji nose narodne nošnje i koriste tradicionalne instrumente. Muzika je živahna i poletna, a ples energičan i živahan. Gosti svadbe sigurno će biti oduševljeni nastupom i atmosferom koju stvaraju trubaci. Trubaci Karaburma za svadbe je savršen način da unesete jedinstvenu i uzbudljivu atmosferu u svaku posebnu priliku.

Trubaci Karaburma za slavlja je tradicionalna srpska burma koja je savršena za svaku posebnu priliku. Svojom živopisnom muzikom stvaraju atmosferu radosti i slavlja koja će se pamtiti godinama. Njihov zvuk je mešavina tradicionalne balkanske muzike i modernih ritmova, što ih čini jedinstvenim iskustvom. Oni koriste tradicionalne instrumente kao što su harmonike, tamburice, violine i još mnogo toga kako bi stvorili svoj prepoznatljivi zvuk. Nastupali su na mnogim venčanjima, rođendanima, korporativnim događajima i još mnogo toga. Njihova muzika će sigurno biti hit kod svake publike. Rezervišite Trubaci Karaburmu za slavlju za Vašu sledeću posebnu priliku i neka oni donesu radost i slavlje Balkana na Vaš događaj!

Restorani na Karaburmi!

Ušuškan u mirnom uglu Beograda, Trubaci Karaburma cena cenovnik je jedinstveni restoran koji služi neka od najboljih jela tradicionalne srpske kuhinje. Od trenutka kada uđete, možete osetiti ukusne arome sveže pripremljenih jela. Meni je prepun ukusnih opcija kao što su ćevapi, pljeskavica i još mnogo toga. Restoran takođe nudi razne salate, supe i deserte. Cene su razumne, a atmosfera je opuštena i primamljiva. Bilo da tražite brzi zalogaj ili pun obrok, Trubaci Karaburma ima za svakoga ponešto. Dođite i doživite ukus Srbije na ovom prijatnom mestu.Trubači