Trubaci Cukarica

Published:

Category:

Trubaci Cukarica

Trubaci Cukarica je jedinstven muzički ansambl iz Srbije koji svira tradicionalnu balkansku muziku. Njihova muzika je spoj tradicionalnih narodnih pesama, improvizacije i modernih aranžmana. Bend se sastoji od pet muzičara koji sviraju na tradicionalnim instrumentima kao što su tenore, harmonike, bass tuba i truba. Imaju jedinstven zvuk koji spaja tradicionalnu muziku sa modernim zaokretom. Njihovi nastupi su energični i poletni, ispunjeni radošću i entuzijazmom. Veoma su ponosni što izvode svoju muziku i zabavljaju svoju publiku. Trubaci Cukarica nastupa preko 20 godina i svira širom Evrope i SAD. Objavili su nekoliko albuma i nastupali na mnogim prestižnim manifestacijama poput Beogradskog međunarodnog muzičkog festivala. Ako tražite jedinstveno i uzbudljivo muzičko iskustvo, Trubaci Cukarica je savršen izbor.

Trubaci Cukarica

Trubaci za svadbe Cukarica je savršen izbor za vaše burme. Uz široku lepezu tradicionalnih balkanskih muzičkih stilova i modernih interpretacija, pobrinuće se da vaš dan venčanja bude zaista nezaboravan. Njihova muzika je puna energije i života, sigurno će podstaći vaše goste i plesati celu noć. Od tradicionalnih zvukova tamburice do živahnije savremene muzike, stvoriće jedinstvenu atmosferu kako bi vaš poseban dan bio još posebniji. Sa dugogodišnjim iskustvom i strašću prema muzici, možete biti sigurni da će Trubaci za svadbe Cukarica učiniti vaš dan venčanja zaista nezaboravnim iskustvom.

Restorani uz trubače u Čukarici

Trubaci Čukarica je jedinstven i autentičan balkanski restoran koji se nalazi u Beogradu, Srbija. Uz meni ispunjen tradicionalnim jelima, možete uživati u ukusima domaćih specijaliteta i raznovrsnosti ukusa. Restoran nudi širok izbor jela od mesa sa roštilja, ćevapčića, pljeskavica do salata, supa i poslastica. Sva jela su pripremljena od svežih namirnica, a cene su veoma pristupačne. Restoran nudi i raznovrsna pića kao što su rakija, vino i pivo. Atmosfera je prijatna i domaća, a osoblje ljubazno i gostoljubivo. Uz odličnu hranu, atmosferu i cene, Trubači Čukarica je savršeno mesto za uživanje u obroku sa porodicom i prijateljima.Trubači