Trubaci Banovo Brdo

Published:

Trubaci Banovo Brdo

Trubaci Banovo Brdo je tradicionalni srpski duvački ansambl koji stvara jedinstven i uzbudljiv zvuk. Osnovan u Beogradu 2015-godine, bend od tada nastupa i snima. Bend se sastoji od 5 članova, od kojih svaki svira različite horne, trube i bubnjeve. Muzika je mešavina tradicionalne srpske narodne muzike, džeza i klasične muzike, sve kombinovano da bi se stvorio jedinstven i živ zvuk. Bend je nastupao u mnogim zemljama širom sveta, uključujući Sjedinjene Države, Kanadu, Japan i Australiju. Takođe su predstavljeni na nekim od najboljih svetskih džez festivala, uključujući Montreuk Jazz Festival. Trubaci je nezaobilazna poseta svima koji žele da dožive jedinstven i uzbudljiv zvuk tradicionalne srpske muzike.

Trubaci Banovo Brdo

Trubaci Banovo Brdo za svadbe je savršeno mesto za venčanje iz snova. Smešten u Beogradu, ovo jedinstveno mesto nalazi se na vrhu brda sa pogledom na prelepi grad. Sa svojim zadivljujućim pogledom i bujnom zelenom okolinom, vaše venčanje će ostati za pamćenje. Prostor je opremljen svim potrebnim sadržajima kako bi se obezbedio nesmetan i uspešan događaj. Od velike plesne sale do prostrane otvorene terase, Trubaci ima sve što vam je potrebno da vaš poseban dan bude istinski uspešan. Od keteringa do dekoracije, ekipa Trubaci će se pobrinuti da vaše venčanje bude dan za pamćenje. Uz njihovo iskusno osoblje, možete biti sigurni da će sve biti sređeno. Dakle, ako tražite magično iskustvo za dan venčanja, Trubaci je savršen izbor.

Trubaci Banovo Brdo telefon kontakt je savršena destinacija za sve one koji traže pouzdane i pristupačne telefonske usluge. Od najnovijih pametnih telefona do najnaprednije mobilne opreme, Trubaci Banovo Brdo telefon kontakt ima sve. Uz širok izbor proizvoda vodećih brendova, možete biti sigurni da ćete pronaći savršen telefon za svoje potrebe. Bilo da tražite novi telefon ili samo želite da nadogradite postojeći, Trubaci telefon kontakt ima savršeno rešenje. Njihov tim stručnjaka je uvek na raspolaganju da vam pomogne da pronađete pravi telefon i dodatnu opremu po najboljim cenama. Uz njihovu brzu i pouzdanu službu za korisnike, možete biti sigurni da ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna, kada vam zatreba. Posetite Trubaci Banovo Brdo telefon kontakt već danas i pronađite savršen telefon za sebe.